Dagens moderna bilar

By: rnn.yqe. | Date: 5.02.2018 | Categories: Bilar, Övrigt, Tips

Man kan ju tycka att en bil är en bil och inte så mycket mer men dagens moderna bilar är riktigt avancerade och ny teknik finns i nya bilar som man trodde var science fiction för ett tio-tal år sedan.

Den digitala revolutionen är verkligen här för att stanna och den som påstod att det bara skulle bli en fluga får nog göra en pudel och erkänna sitt fel. Nya bilar kommer idag oftast med Internetuppkoppling för GPS och annat som en bil kan ha nytta av. Du kan även köpa till smarta lösningar som monteras in i bilen så övriga medpassagerare kan nyttja Internets fördelar, varför inte nyttja några free spins på ett online casino medans ni åker till fjällen eller andra semestertrippar. Barnen kan kolla på film medans fordonets chaufför tar er till er slutdestination.

Att det testas med självkörande fordon är ingen större nyhet idag, I Kista så rullar det fordon utan förare och det forskas mycket på området. Volvo är en stor aktör på marknaden och har tre ansökningar hos transportstyrelsen: Med sitt Drive-Me projekt så ligger Volvo långt fram i att ta fram självkörande bilar. Frågan är när vi kan se detta på våra vanliga vägar och hur väl det slår ut på marknaden. Vi kanske är för traditionella då det kommer till bilkörning.

Oavsett så är det spännande att följa med i den utveckling som skett men också det som är på gång. Vi lär få återkomma framöver med mer nyheter angående ny teknik i våra bilar och fordon.